קצת עליי

היי נעים להכיר

עינב חקון

חיה, נושמת וחולמת מטבח. מאז שאני זוכרת את עצמי, האהבה שלי לבישול הייתה חלק בלתי נפרד ממני. אפשר לומר ש"נולדתי לזה". גדלתי בקריית שמונה, עיירת פיתוח קטנה ומלאת חום, בבית מרוקאי-ספרדי שבו אוכל היה מרכז ההוויה. הטעמים, הניחוחות והמאכלים המנחמים שהקיפו אותי מילדות, עיצבו את האהבה שלי למטבח. למדתי לבשל מאמי ומסבתי, שתמיד שיתפו אותי בסודות המטבח שלהן. כבר בגיל 7 עמדתי על כיסא לצידן, ובישלתי איתן. הזיכרון הראשון שלי מבישול עצמי הוא מגיל 8, כשהכנתי עוף עם קישואים לאחיי בזמן שאמא הייתה בעבודה. התגובה שלה כשחזרה הביתה וטעמה את הסיר – בלתי נשכחת.
המטבח עבורי הוא תשוקה, מפלט ומקום של יצירה והשראה. כאן אני חולמת, יוצרת ומעיזה. בשיא תקופת הקורונה, כשרשתות חברתיות הפכו לחלק בלתי נפרד מחיי היומיום, החלטתי לפתוח את האינסטגרם שלי ולהתחיל לשתף את העשייה שלי במטבח. מהרגע הראשון היה ברור שזה הדבר הנכון – מאות אלפי עוקבים החלו ללוות אותי, לבשל את המתכונים שלי, והתגובות לא איחרו לבוא. אין סיפוק גדול יותר מלקבל תגובות מעוקבים שמספרים שהתבשיל שלי מזכיר להם את הילדות. אוכל עבורי הוא זיכרון – של בית, חגים, משפחה ואחדות. לצד קריירה מקצועית כמתכננת פיננסית ופנסיונית, הבישול תמיד היה חלק ניכר מחיי, והיום אני מגשימה חלום ופותחת בלוג אוכל משלי – "Taste like a memory". בבלוג אשתף במתכונים האהובים עליי, ותוכלו גם לחוות את האוכל שלי בסדנאות חווייתיות ומלמדות, עם טכניקות שינגישו לכם את המטבח בצורה הכי אותנטית, מרשימה ומהנה.

הסיפור שלי

מבשלים חוויות

רשימת השמעה
1/3 סרטונים
1
אמהות מבשלות ביחד - עונה 4 פרק 9: עינב חקון
אמהות מבשלות ביחד - עונה 4 פרק 9: עינב חקון
2
מתכון למרק חרירה מרוקאי חורפי, עשיר בטעמים וקל להכנה ב-10 דקות עבודה. המרק של עינב חקון | ערוץ האוכל
מתכון למרק חרירה מרוקאי חורפי, עשיר בטעמים וקל להכנה ב-10 דקות עבודה. המרק של עינב חקון | ערוץ האוכל
3
לחמניות שום רכות ונתלשות - מתכון מושלם לארוחת ערב של הבלוגרית עינב חקון |ערוץ האוכל #shorts
לחמניות שום רכות ונתלשות - מתכון מושלם לארוחת ערב של הבלוגרית עינב חקון |ערוץ האוכל #shorts
חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור