בשר מפורק-צלי כתף
שתפו את המתכון

בשר מפורק-צלי כתף

מתכון לבשר מפורק שאי אפשר לפספס בו. הבשר יוצא כל כך רך וטעים שלא תרצו להפסיק לאכול. רעיון לסנדוויץ שישי של פרנה ובשר מפורק שיצא פשוט חלום

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
10 מנות
10 דקות
5.5 שעות

חומרים

2 ק״ג צלי כתף(מספר 5)
2 כפות חרדל דיז׳ון
רבע כוס סילאן
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

ממליצה לבקש מהקצב נתח צלי כתף קשור ברשת- אך זה לא חובה.
מניחים את הנתח בתבנית, מוסיפים את התיבול
ומעסים היטב מכל הצדים.
עוטפים את הנתח היטב ב-2 ניירות אפייה ולאחר מכן בנייר כסף ועוד שכב נייר כסף.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש 160 מעלות טורבו למשך 5 שעות . מוציאים ומניחים
ל-20 דקות . מפרקים את הבשר בעזרת מזלג או בידיים. מכינים סנדוויץ בלחמניית פרנה, עם מטבוחה, טחינה וסלט עלים ועגבניות.
בתיאבון

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור