תבשיל בשר עם ירקות שורש שמתקתקים ב-10 דקות עבודה ונותנים לתנור לעבוד 4 שעות .
כמו שאני אוהבת להגיד "שגר ושכח". סיר טעים מלא בניחוחות שיגנוב את ההצגה בארוחה המשפחתית
כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
10 דקות
4 שעות
חומרים
2 ק״ג קוביות אונטריב טרי
3 גזרים חתוכים לרבעים
שורש סלרי חתוך לרבעים
6-7 ארטישוק ירושלמי לחתוך לרבעים
חבילת פטריות שמפניון
2 בצלים חתוכים לרבעים
ראש שום חצוי ל-2
2 חבילות ערמונים
כוס מיני תאנים
תיבול: כף מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית ראס אל חנות , 4 עלי דפנה
מערבבים בקערית רבע כוס סילאן, רבע כוס שמן זית, 2 כפות רכז רימונים או חצי לימון סחוט,
2 כוסות מים רותחים.
חופן תימין/רוזמרין טרי
אופן ההכנה
בסיר רחב (יציקת ברזל)
מניחים את כל מצרכי התבשיל-הירקות ,הבשר, והתבלינים. מכסים בנייר אפייה ומעל מכסה הסיר
מעבירים לתנור שחומם מראש טורבו 200 מעלות למשך 40 דקות. מנמיכים ל-130 מעלות ואופים עוד 2.5-3 שעות עד ריכוך הבשר והירקות .
מעבירים לצלחת הגשה ובתיאבון.