כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
---|---|---|
8 מנות | 30 דקות | 30 דקות |
תערובת לקציצות הדגים:
600 גרם דג טחון לברק/דניס
בצל גדול
3 שיני שום
חופן כוסברה ופטרוזיליה
תיבול: כף פפריקה מתוקה, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כורכום, חצי כף כמון, 2 כפות פירורי לחם, ביצה, כך שמן זית.
רוטב לקציצות הדגים:
10 שיני שום
2-3 פלפל צ׳ילי חריף טרי/יבש
2 פלפל שושקה חתוך לרצועות
פלפל גמבה-חתוך לרצועות.
4 פרוסות לימון כבוש.
חופן כוסברה קצוצה דק
תיבול-4 כפות שמן זית, כפית מלח, כפית פלפל, 2 כפות פפריקה מתוקה, כפית כורכום, כפית כמון.
במעבד מזון קוצצים את הבצל, השום, הכוסברה והפטרוזליה מערבבים בקערה יחד תערובת קציצות הדגים הממוכנה ומעבירים לחצי שעה לפחות במקרר .
יוצרים קציצות ומניחים במגש.
מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים את הקציצות עד השחמה קלה משני הצדדים ומעבירים למסננת.
מחממים סוטאז׳ שמן
מוסיפים את הפלפלים, השום והתבלינים ומטגנים
3 דקות לפתיחת הטעמים .
מוסיפים מעט כוסברה קצוצה ומים עד גובה מחצית הסיר. מכסים ומגיעים לרתיחה.
מוסיפים את הלימון הכבוש וקציצות הדגים ומעל את הכוסברה שנותרה.
מבשלים כ-30 דקות באש בינונית.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-10 דקות נוספות מפזרים כוסברה ומגישים.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור