סלט צבעוני וטעים. שילוב מהפנט של סלק ותותים מלא במרקמים וטעם ייחודי .. חייבים לנסות בבית!
כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
6 מנות
15 דקות
שעה
חומרים
חופן עלי רוקט ועלי חסה קראנצ׳ית
10-12 תותים חתוכים לרבעים
3 סלקים לבשל עד ריכוך לקרר ולחתוך לקוביות.
בצל סגול קטן פרוס לרצועות דקות
חופן שקדים/אגוזי לוז קלויים
פרוסות צ׳ילי חריף טרי (לא חייב)
רבע כוס בולגרית מגורדת
רוטב לסלט: לערבב בצנצנת
3 כפות בלסמי מצומצם
4 כפות שמן זית
3 כפות חומץ תפוחים
מיץ מחצי לימון סחוט
כף דבש
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
אופן ההכנה
בקערה לערבב יחד את כל מרכיבי הסלט (להשאיר מעט מהאגוזים הקלויים) עם הרוטב .
להעביר לקערית הגשה ולפזר מעל את שארית השקדים הקלויים והבולגרית ולהגיש. בתיאבון😋