מתכון למרק בשר הכי רך וטעים שאכלתם והכל בשעה בלבד!!מרק בשר חורפי, טעים והכי מנחם שיש! אין מצב שאתם לא מכינים אותו...
כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
10 דקות
שעה
חומרים
500 גרם אונטריב טרי חתוך לקוביות
בצל קצוץ דק
3 עגבניות קצוצות
כוס גרגירי חומוס יבש
כוס עדשים ירוקות
חבילת כוסברה ופטרוזיליה קצוצות דק
4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק
מיץ מלימון סחוט אחד
תיבול: 4 כפות שמן,כף כמון, כף כורכום, פפריקה, כף מלח, כפית פלפל שחור.
אופן ההכנה
משרים חומוס לילה לפני בקערת מים יחד עם כפית סודה לשתייה. אפשר להשתמש בחומוס מוכן מקופסת שימורים/קפוא
שוטפים היטב את העדשים במסננת
מחממים סיר לחץ עם שמן
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה קלה מוסיפים את קוביות הבשר וצורבים היטב משני הצדדים.
מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי הבשר.
מבשלים עד רתיחה, סוגרים את סיר הלחץ
מנמיכים ומבשלים שעה באש בינונית נמוכה.
פותחים את סיר הלחץ, מוזגים מרק לקעריות
סוחטים מעל מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים בתיאבון!