250 גרם פילה עוף/חזה עוף
חצי חבילה אטריות שעועית
גזר חתוך למקלות
בצל סגול חתוך לרצועות
3 שיני שום פרוסות
חופן בצל ירוק קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
תיבול לפילה עוף:2 כפות שמן שומשום,רבע 3 כפות רוטב סויה,כף סויה מתוקה/סילאן,כפית שום גבישי, חצי כפית פלפל שחור, רבע כפית מלח.
תיבול למוקפץ:2 כפות שמן זית, 2 כפות שמן שומשום, רבע כוס רוטב סויה, רבע כוס סויה מתוקה, כפית שום גבישי, 2 כפות רוטב צ׳ילי חריף, 2 כפות מים.
מבשלים את אטריות השעועית 4 דקות במים רותחים. מעבירים למסננת, שוטפים ומניחים לייבוש.
מחממים מחבת, מוסיפים את פילה העוף וצולים 2-3 דקות מכל הצדדים עד השחמה טובה.
מעבירים לקרש חיתוך וחותכים לרצועות.
מחממים מחבת ווק עם שמן זית
מוסיפים את השום ומטגנים מעט,
מוסיפים את הגזר והבצל, מערבבים ומטגנים דקה
מוסיפים את האטריות ומפזרים מעל את הרוטב. מערבבים ומוסיפים את רצועות העוף.
מערבבים ומוסיפים את הבצל הירוק והכוסברה
מעבירים לקערת הגשה, מפזרים מעל שברי בוטנים ומגישים. בתיאבון
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור