כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
---|---|---|
6 מנות | 15 דקות | שעתיים |
1 ק״ג בשר אונטריב טרי חתוך לקוביות
2 חצילים גדולים חתוכים לקוביות
10 שיני שום קלופים
6 עגבניות קלופות וחתוכות לרבעים
2-3 פלפל צ׳ילי טרי למי שאוהב חריף
תיבול לבשר : 4 כפות שמן זית,כף פפריקה מתוקה, כפית כורכום, כפית שום גבישי, כפית כמון, כפית גדושה מלח, כפית ראס אל חנות, חצי כפית פלפל שחור גרוס, 2 כפות סילאן .
הפעם קיצרתי תהליכים ואת הבשר הכנתי בסיר לחץ. נתחיל בסגירה של הבשר בסיר עם מעט שמן נוסיף 4 עלי דפנה, כפית פלפל אנגלי
נסגור ונבשל שעה בסיר לחץ. נוציא ונסנן את הציר
נשתמש בו להמשך הבישול.
נחתוך את החצילים לקוביות גדולות.
נסדר בתבנית אפייה מרופדת, נפזר מעט מלח ושמו זית. נאפה בתוכנית טורבו 200 מעלות למשך 20 דקות עד השחמה. נניח בצד.
נחמם סוטאז עם 4 כפות שמן זית, נוסיף את השום, הפלפל והתבלינים ונטגן דקה לפתיחת הטעמים. נוסיף את העגבניות ונטגן יחד עוד 4 דקות. נוסיף את קוביות הבשר והחצילים ונמלא בציר בשר או מים עד לכמעט כיסוי. נכסה ונבשל עד רתיחה. נזלף סילאן ונבשל חצי שעה. נסיר את המכסה ונעביר לאפייה בתנור,לחצי שעה
בתוכנית טורבו 170 מעלות עד השחמה טובה.
נוציא ונגיש. בתיאבון
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור