
כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
|---|---|---|
4 מנות | כ־15 דקות | כ־50–60 דקות |
1½ כוס פתיתים רגילים או פסטת אורזו
לרוטב הבולונז:
500 גרם בשר בקר טחון טרי (צלעות)
בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
2 כוסות מחית עגבניות (כגון Mutti)
3 כוסות מים או מי פסטה
לתיבול:
4 כפות שמן זית
4 עלי דפנה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף פפריקה אדומה
½ כפית סוכר
מחממים שמן זית במחבת רחבה.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה קלה.
מוסיפים את הבשר והשום, מטגנים תוך כדי ערבוב ופירור עד שהבשר משנה צבע.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים יחד 4 דקות.
מוסיפים את מחית העגבניות והמים, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות עד שעה.
במקביל מבשלים את הפתיתים במים רותחים עם מעט מלח כ־4 דקות ומסננים.
מוסיפים את הפתיתים לרוטב הבולונז, מערבבים ומבשלים יחד 7 דקות נוספות על אש נמוכה.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים פטרוזיליה ומגישים חם.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור