צ׳יפס זוקיני
שתפו את המתכון

צ׳יפס זוקיני

ההשפעה של יוון עדיין נכרת אצלי במתכונים הפעם מתכון הכי יווני וטעים צ׳יפס זוקיני פריך, שאי אפשר להפסיק לנשנש

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
4 מנות
10 דקות
10 דקות

חומרים

  • 4-5 זוקיני חתוכים למקלות
  • 3 ביצים טרופות עם מעט מלח
  • קמח ופירורי פאנקו מעורבבים יחד
  • מלח
  • שמן לטיגון

להגשה :

  • חצי לימון, עלי נענע קצוצים
  • מיונז שום: מערבבים בקערית חצי כוס מיונז, חופן שמיר קצוץ, כף שום כתוש, מעט מלח ופלפל, מיץ מחצי לימון.

אופן ההכנה

  1. ממליחים את הזוקיני ומניחים במסננת לרבע שעה
  2. מעבירים לנייר סופג ומייבשים היטב
  3. מצפים בתערובת הקמח והפאנקו, לאחר מכן תערובת הביצים ושוב פעם תערובת הפאנקו.
  4. מטגנים בשמן עמוק ומעבירים לצלחת הגשה
  5. מפזרים נענע קצוצה ומגישים עם חצי לימון ומיונז שום. בתיאבון

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור