טבית זה לא מתכון שגדלתי עליו, אבל ממש אהבתי את הרעיון ולקחתי אותו לגירסה שלי, פשוט וטעים!
כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
6 מנות
15 דקות
8-12 שעות
חומרים
8 חלקי עוף-כל מה שאתם אוהבים
4 כוסות אורז יסמין-שטוף היטב ומסונן
2 בצלים גדולים פרוסים
ראש שום(לא חובה)
תיבול:
רבע כוס שמן זית,כף וחצי פפריקה אדומה, כפית פלפל שחור, כף וחצי מלח,כפית שום גבישי, כף סילאן, כפית בהרט, כף רסק עגבניות, מים.
אופן ההכנה
מחממים סיר עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה קלה. מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים יחד.מוסיפים את התבלינים, הסילאן והרסק ומטגנים יחד 3 דקות לפתיחת הטעמים. מוסיפים כוס וחצי מים,מכסים ומבשלים
30 דקות. מוסיפים את האורז ומים עד כיסוי.
מוסיפים את השום, מכסים ומבשלים 15 דקות עד שהמים נספגים מעט. מעבירים לאפייה בתנור בתוכנית סטטית 120 מעלות למשך לילה.מוציאים ומגישים. בתיאבון(: