קדאיף במילוי כבד קצוץ
שתפו את המתכון

קדאיף במילוי כבד קצוץ

כבד קצוץ זה מנה ראשונה אהובה וטעימה במיוחד בחגים, לכן חשבתי להכין מנה שתגנוב את ההצגה בשולחן החג. גרסה מהממת של תחתיות קדאיף שישדרגו את מנת הכבד הקצוץ הקלאסית ותקשיבו שיצא היסטרי! קראנצ׳י בטירוף וטעים😋אתם חייבים לנסות אפשר להכין מראש,

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
12 מנות
30 דקות
שעה

חומרים

חבילת שערות קדאיף
חצי קילו כבדי עוף טריים
4 בצלים לבנים קצוצים דק
תיבול: 4 כפות שמן זית, כפית מלח גס, כפית פלפל שחור גרוס, כף דבש או סילאן
לפזר מעל: חופן עלי תימין וגרגרי רימון
מצרכים ריבת בצל:
5 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
תיבול: 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור טחון, 3 כפות סוכר חום כהה, רבע כוס חומץ בלסמי, 2 כפות דבש, כוס ורבע מים.

אופן ההכנה

הכנת הכבד הקצוץ:
שורפים את כבדי העוף מעל אש גלויה
מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ, יחד עם כף סוכר חום ומטגנים עד הזהבה טובה.
מוציאים את הבצל לקערית ומוסיפים את כבדי העוף, מתבלים ומטגנים יחד עד השחמה טובה.
מעבירים את כבדי העוף לקרש חיתוך וקוצצים עם סכין או טוחנים במעבד מזון.
מוסיפים את הכבד הקצוץ לבצל המטוגן, מערבבים היטב. אפשר להוסיף 2 ביצים קשות למי שאוהב.
הכנת ריבת הבצל:
מחממים סיר עם שמן, מוסיפים את רצועות הבצל הסגול ומטגנים 3 דקות.
מוסיפים את התיבול לריבה ומערבבים.
מנמיכים לאש בינונית ומבשלים כשעה עד לספיגת הנוזלים וקבלת מרקם ריבה.
הכנת המנה:
מניחים את שערות הקדאיף במגש, פותחים ומפרידים, מזלפים שמן זית ודבש ומערבבים שיעטפו היטב את שערות הקדאיף.
לוקחים חופן משערות הקדאיף ומסדרים בתבנית מאפינס משומנת או בכלי מאפינס בודדים.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות סטטי למשך 10 דקות עד השחמה טובה,מוציאים ומצננים.
ממלאים את מאפינס הקדאיף בכבד הקצוץ
מוסיפים מעל כפית ריבת בצל, עלה תימין מסדרים בצלחת הגשה, מפזרים מעל גרגירי רימון ומגישים.
אפשר להכין את הקדאיף מראש, לצנן היטב ולשמור בשקית אטומה ,הם נשארים טריים וקראנצ׳ים.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור