3.5 ק״ג עגבניות אדומות עדיפות לתמר
10 שיני שום גדולים לקצוץ דק
כף מלח
כף סוכר
3 כפות פפריקה אדומה מתוקה
כוס שמן
5-6 פלפלים ירוקים חריפים
1 גמבה אדומה גדולה
מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות
קולים את הפלפלים על הגז מעל אש גלויה.
מקלפים מהקליפה ומוציאים את תוכן הפלפל וחותכים לקוביות.
מסדרים את העגבניות בסיר רחב ומוסיפים את השום הקצוץ והמלח.
שלב ראשון: מבשלים על אש בינונית כשעה עד לצמצום הנוזלים. תוך כדי הבישול מערבבים מידי פעם עם כף עץ. כאשר העגבניות רכות מרסקים עם מועך תפוחי אדמה .
שלב שני: ממשיכים בבישול כשעה נוספת על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים לגמרי והמרקם ריבתי.מוסיפים כף סוכר ומערבבים.
שלב שלישי: מוסיפים את הפלפלים
מערבבים יחד את כוס השמן ו-3 כפות פפריקה אדומה ומוסיפים לסיר.מערבבים היטב
מבשלים יחד 30 דקות על אש נמוכה ללא מכסה.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור