מטבוחה אורגינל
שתפו את המתכון

מטבוחה אורגינל

המטבוחה שלי היא רק מעגבניות טריות -מטבוחה אורגינל!! אני קוראת לה ריבת מטבוחה, כי היא יוצאת ממש כמו ריבה

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
30 דקות
3 שעות

חומרים

3.5 ק״ג עגבניות אדומות עדיפות לתמר

10 שיני שום גדולים לקצוץ דק

כף מלח

כף סוכר

3 כפות פפריקה אדומה מתוקה

כוס שמן

5-6 פלפלים ירוקים חריפים

1 גמבה אדומה גדולה

אופן ההכנה

מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות

קולים את הפלפלים על הגז מעל אש גלויה.

מקלפים מהקליפה ומוציאים את תוכן הפלפל וחותכים לקוביות.

מסדרים את העגבניות בסיר רחב ומוסיפים את השום הקצוץ והמלח.

שלב ראשון: מבשלים על אש בינונית כשעה עד לצמצום הנוזלים. תוך כדי הבישול מערבבים מידי פעם עם כף עץ. כאשר העגבניות רכות מרסקים עם מועך תפוחי אדמה .

שלב שני: ממשיכים בבישול כשעה נוספת על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים לגמרי והמרקם ריבתי.מוסיפים כף סוכר ומערבבים.

שלב שלישי: מוסיפים את הפלפלים

מערבבים יחד את כוס השמן ו-3 כפות פפריקה אדומה ומוסיפים לסיר.מערבבים היטב

מבשלים יחד 30 דקות על אש נמוכה ללא מכסה.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור