
כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
|---|---|---|
8 מנות | 10 דקות | שעה |
500 גרם אונטריב טרי חתוך לקוביות
בצל קצוץ דק
3 עגבניות קצוצות
כוס גרגירי חומוס יבש
כוס עדשים ירוקות
חבילת כוסברה ופטרוזיליה קצוצות דק
4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק
מיץ מלימון סחוט אחד
תיבול: 4 כפות שמן,כף כמון, כף כורכום, פפריקה, כף מלח, כפית פלפל שחור.
משרים חומוס לילה לפני בקערת מים יחד עם כפית סודה לשתייה. אפשר להשתמש בחומוס מוכן מקופסת שימורים/קפוא
שוטפים היטב את העדשים במסננת
מחממים סיר לחץ עם שמן
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה קלה מוסיפים את קוביות הבשר וצורבים היטב משני הצדדים.
מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי הבשר.
מבשלים עד רתיחה, סוגרים את סיר הלחץ
מנמיכים ומבשלים שעה באש בינונית נמוכה.
פותחים את סיר הלחץ, מוזגים מרק לקעריות
סוחטים מעל מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה קצוצה ומגישים בתיאבון!
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור