בצל גדול קצוץ דק
2 גזרים קלופים וקצוצים לקוביות
חציל קלוף וחתוך לקוביות
2 עגבניות קצוצות דק
3 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
חופן פטרוזיליה -קצוצה דק
כוס עדשים ירוקות
חצי כוס עדשים שחורות
תיבול: 4 כפות שמן זית,כף רסק עגבניות,חצי כף כמון,כפית כורכום,כפית וחצי פפריקה אדומה,כפית שום גבישי, כף מלח,כפית פלפל שחור.
שוטפים היטב את העדשים ומעבירים למסננת
מחממים סיר עמוק עם 4 כפות שמן זית
מוסיפים את הבצל ומטגנים את עד השחמה.
מוסיפים את הגזר, הסלרי והחצילים, ומטגנים יחד 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, העדשים, הרסק והתבלינים וממלאים מים עד לגובה 3/4 סיר.
מבשלים עד רתיחה, מנמיכים ומבשלים כ-שעה
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה לקראת הסוף ומגישים.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור