סלמון ופטריות בתנור
שתפו את המתכון

סלמון ופטריות בתנור

לקראת שבת מתכון לסלמון בתנור מושלם!! ארוחה בתבנית אחת, סלמון עם ירקות שכולםם יאהבו

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
4 מנות
10 דקות
10 דקות

חומרים

  • 600 גרם נתח סלמון טרי שלם או חתוך לרצועות
  • 2 חבילות פטריות שמפניון
  • ראש של שום חצוי
  • עגבניה חתוכה לפרוסות
  • 10 עגבניות שרי חצויות
  • בצל סגול חתוך לרצועות
  • חופן עלי תימין טריים

 

רוטב לדג:

  • מערבבים בקערית- 3 כפות שמן זית, כף פפריקה אדומה, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 2 כפות סילאן, כפית שום גבישי, 2 כפות סויה.

אופן ההכנה

  1. מסדרים בתבנית מרופדת את הירקות, מעל מפזרים עלי תימין, מלח ופלפל ומזלפים שמן זית אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות טורבו למשך 25 דקות.
  2. מוציאים ומניחים את הסלמון במרכז התבנית.
  3. מורחים את הרוטב מעל הסלמון ואת מה שנשאר מסביב על הירקות.
  4. מברישים את נתחי הסלמון ברוטב ואת מה שנשאר מפזרים מעל הירקות.
  5. אופים למשך 7-10 דקות לפי מידת עשייה שאוהבים.
  6. מוציאים ומגישים. בתיאבון

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור