
כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
|---|---|---|
6 מנות | כ־25 דקות | כ־45 דקות |
8–10 פלפלי שושקה
2 בצלים פרוסים דק
לתיבול התבשיל:
1 כף פפריקה אדומה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
2 כפות סילאן
2 כפות רסק עגבניות
מים לפי הצורך
למילוי הבשר:
300 גרם בשר טחון טרי (צלעות)
בצל לבן קצוץ
3 שיני שום
חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
2 כוסות אורז מבושל למחצה
לתיבול הבשר:
2 כפות שמן
1 כפית פפריקה אדומה
½ כפית ראס אל חנות
1 כפית כורכום
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
במעבד מזון קוצצים דק את הבצל, השום והירק.
מערבבים יחד את תערובת הבשר, האורז והתיבול עד איחוד מלא.
קולפים בעדינות את הפלפלים עם קולפן, מרוקנים מגרעינים וממלאים בתערובת הבשר.
מחממים סוטאז’ עם שמן זית, מוסיפים את רצועות הבצל ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות, מערבבים ומבשלים לפתיחת טעמים.
מוסיפים מים עד לגובה מחצית הסיר, מניחים את הפלפלים, מכסים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ומבשלים 30 דקות.
מסירים את המכסה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל־180 מעלות טורבו ל־10 דקות נוספות להשחמה.
מוציאים, מצננים מעט ומגישים חם.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור