
כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
|---|---|---|
6 מנות | 15 דקות | שעה ורבע |
6-8 חלקי עוף/פרגית
4 גבעולי סלרי קצוצים
4 שומר חתוכים לרבעים
8 שיני שום
בצל גדול חתוך לרצועות
3-4 פרוסות
תיבול: 4 כפות שמן, כפית כפית פפריקה מתוקה, כפית כורכום, כף מלח, כפית ראס אל חנות, כפית פלפל שחור, כף סילאן.
נחמם סיר רחב עם שמן,נוסיף חלקי העוף ונטגן לסגירה משני הצדדים, נוסיף את הבצל ונטגן עד הזהבה, נוסיף את התבלינים ונטגן דקה לפתיחת הטעמים נוסיף את רבעי השומר ומעל את הסלרי ושיני השום, נפזר פרוסות לימון ונמלא מים עד לכיסוי.
נכסה ונבשל 40 דקות, נסיר את המכסה ונעביר לאפייה בתנור שחומם מראש תוכנית טורבו 180 מעלות לחצי שעה להשחמת החלק העליון.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור