קונכיות פסטה ממולאות
שתפו את המתכון

קונכיות פסטה ממולאות

לקראת שבועות יצאתי לקניות בשופרסל, ללא רעיונות מה בא לי להכין!? כשהגעתי הכל כבר היה ברור.. מגוון ענק של פסטות, ירקות, גבינות ובמחירים ממש טובים איך שראיתי את קונכיות הפסטה על המדף הכל היה לי ברור.. שבועות שנה שעברה היה לי מתכון של קונכיות עם דג.. הפעם הכנתי קונכיות ממולאות גבינות ותרד מושלמות מתכון פשוט חובה לשולחן החג.. כל המצרכים ניתן למצוא בסניפי שופרסל ובאתר שופרסל.. ואל תפספסו את המבצעים

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
4 מנות
10 דקות
10 דקות

חומרים

  • 1/3 חבילת קונכיות פסטה גדולות (170 גרם)

 

מילוי גבינות:

  • 1 קופסה גבינה בולגרית (250 גרם)
  • 150 גרם גאודה מגורדת
  • 100 גרם גרנה פדנו/פרמז׳ן מגורד
  • 200 גרם עלי תרד שטופים וקצוצים גס
  • 5 שיני שום כתושים
  • כף גרידת לימון

 

רוטב שמנת ופטריות:

  • 100 גרם חמאה
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • חצי כוס חלב
  • חבילת פטריות קצוצות
  • כוס עלי תרד שטופים
  • 4 שיני שום קצוץ
  • תיבול: כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית אגוז מוסקט טחון.

 

להגשה:

  • 50 גרם גאודה מגורדת (1/4 כוס)
  • 50 גרם גרנה פדנו/פרמז׳ן מגורד (1/4 כוס)

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם כפית מלח וכף שמן כ-8 דקות ומעבירים למסננת.
    הכנת הרוטב:
  3. מחממים מחבת ומוסיפים את חמאה והפטריות.מטגנים יחד 3 דקות ומוסיפים את התבלינים והשום ולאחר מכן את השמנת והחלב. מבשלים 3 דקות ומוסיפים את עלי התרד. מערבבים ומכבים.
    הכנת המלית:
  4. מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה וממלאים את הקונכיות בעזרת כפית.
    הרכבת המנה:
  5. יוצקים את הרוטב לתבנית אפייה
  6. מסדרים מעל את הקונכיות הממולאות ומפזרים מעל
    גאודה וגרנה פדנו מגורדות.
  7. אופים כ-20 דקות עד שהקונכיות מזהיבות מעט ומגישים.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור