כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
---|---|---|
8 מנות | 30 דקות | 1 שעה |
250 גרם פרגיות טחונות או חזה עוף טחון
כוס אורז עגול
חופן נענע, כוסברה ופטרוזיליה
בצל לבן
3 שינים שום
2 עגבניות
רבע כוס-צנוברים קלויים
תיבול למילוי: 2 כפות שמן זית,כפית ראס אל חנות כפית שום גבישי,כפית פלפל שחור,כף מלח.
מצרכים לתבשיל:
600 גרם קוביות פרגיות
8-10 קישואים קטנים
2 בצלים חתוכים לרצועות
6 שיני שום קצוצות דק
3-4 גבעולי סלרי עם העלים חתוכים גס
מעט פטרוזיליה, נענע, כוסברה קצוצים דק
במעבד מזון קוצצים דק את הבצל, השום ועשבי התיבול,מערבבים בקערה יחד עם שאר מצרכי המילוי .
שוטפים היטב את הקישואים ומרוקנים את התוכן.
ממלאים את הקישואים במילוי הפרגיות והאורז
ומניחים במגש.מחממים סיר סוטאז עם שמן
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה
מוסיפים את הפרגיות ומבשלים יחד 5 דקות. מוסיפים את השום הקצוץ ועשבי התיבול. מערבבים ומוסיפים מעל את הקישואים הממולאים. מפזרים את עלי הסלרי והרוטב, מכסים במכסה ומבשלים 40 דקות. מסירים את המכסה ומעבירים לתנור שחומם מראש ל- 20 דקות 180 מעלות טורבו , להשחמת החלק העליון
מוציאים ומגישים. בתיאבון .
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור