1 ק״ג שניצל עוף דק
מרינדה לשניצל: מומלץ להשרות לילה
2 ביצים
כף חרדל
כף סילאן
כפית שום גבישי
מלח ופלפל לפי הטעם
לציפוי:
חבילת פירורי לחם
1/2 כוס שומשום
מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה
משרים שעתיים ואפילו לילה במקרר.
מערבבים במגש את פירורי הלחם והשומשום
מצפים את כל השניצלים ומניחים במגש.
מטגנים בשמן עמוק עד השחמה טובה משני הצדדים ומעבירים לרשת צינון על מנת לשמור על הקריספיות. בתיאבון
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור