2 חצילים
כוס טחינה
2 שיני שום כתושות
רבע כוס צנוברים קלויים
חצי לימון סחוט
חופן פטרוזילה קצוצה
תיבול: 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, מעט פפריקה אדומה לפזר מעל.
שורפים חצילים על רשת מעל אש גלויה
לחילופין ניתן לאפות 30 דקות בתנור שחומם מראש 190 מעלות בתוכנית טורבו.
מעבירים את החציל למסננת לסינון הנוזלים
מקלפים את החצילים וקוצצים דק דק
מעבירים לקערה ומוסיפים, כוס טחינה, שום, חצי לימון סחוט ומלח. מערבבים עד מרקם חלק
מסדרים בצלחת הגשה, מפזרים מעל פפריקה אדומה, צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ,
מזלפים שמן זית ומגישים עם לחם.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור