חצי כרוב חתוך דק
בטטה חתוכה לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
חתיכת דלעת חתוכה לקוביות
בצל קצוץ דק
4 שני שום קצוצים
3 עגבניות קצוצות דק
חופן סלרי עם העלים קצוצים דק
חופן שמיר קצוץ דק
כוס וחצי חומוס מוכן
תיבול: 4 כפות שמן זית, כף פפריקה אדומה, כפית כורכום, כף מלח, כפית פלפל שחור, כף רסק עגבניות
מחממים סיר למרק עם שמן
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה
מוסיפים את השום והעגבניות ומטגנים יחד 2-3 דקות. מוסיפים את התבלינים, פותחים דקה בשמן ומוסיפים את הירקות, רסק העגבניות ומים עד לגובה 2/3 סיר.
מכסים ומבשלים שעה, מוסיפים ירק לקראת הסוף
ומגישים. בתיאבון.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור