כוס סולת
5 שיני שום קצוצים דק דק
חופן גדול כוסברה קצוצה
תיבול: 4 כפות שמן זית, רבע כפית פלפל שחור/לבן, כף מלח, כפית שטוחה כורכום, כף מרק עוף (לא חובה)
בסיר עמוק, ממלאים מים עד גובה 2/3 (800מ״ל)
מביאים לרתיחה מוסיפים את מוסיפים את הסולת, התבלינים, השום והכוסברה. תוך כדי ערבוב בכדי שלא יהיו גושים. מבשלים 15 דקות ומכבים.
ממליצה לאכול עם לחם טרי/ חלה .
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור