סיגר בשר / טורטיות בשר
שתפו את המתכון

סיגר בשר / טורטיות בשר

אחרי שהייתה לנו גרסה חלבית לטורטיות הגיע הזמן לגרסה בשרית היסטרית סיגרי בשר הכי מטורפים שאכלתם.. ובגרסה סופר מקוצרת.. אין צורך בבישול ארוך של בשר המעטפת היא מטורטיות והתוצאה אי אפשר להפסיק לאכול! הצלחה מובטחת.

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
4 מנות
10 דקות
10 דקות

חומרים

  • חבילת טורטיות
  • 500 גרם בשר טחון
  • בצל לבן קצוץ דק
  • 5 שיני שום קצוצות דק

תיבול:

  • 4 כפות שמן זית,כף פפריקה, חצי כף כמון, כפית כורכום,כפית מלח, כפית פלפל שחור,חצי כפית בהרט, כפית צ׳ילי חריף גרוס למי שאוהב חריף.

אופן ההכנה

  1. נתחיל בהכנת הבשר
  2. נחמם מחבת עם שמן זית ונוסיף את הבצל הקצוץ.
  3. נטגן עד השחמה ונוסיף את השום.
  4. נטגן מעט ונוסיף את הבשר.
  5. נבשל את הבשר כמה דקות תוך כדי שנפורר עם כף עץ עד שישנה צבעו ויניה במרקם פירורי.
  6. נוסיף תבלינים , נערבב ונבשל יחד 2 דקות.
  7. נניח לצינון מוחלט.
  8. נעביר את הבשר למעבד מזון ונקצוץ דק.
  9. נעביר לצינון שעתיים ואפילו לילה במקרר.
  10. נחתוך את הטורטיות לחצאים.
  11. נניח מילוי בתחתית בחלק הרחב נקפל משני הצדדים ונגלגל כלפי מעלה, נדביק את החלק הסופי עם דבק המים והקמח.
  12. נמתין כחצי שעה להדבקה טובה ונטגן את הסיגרים בשמן. לא חייב עמוק.
  13. נוציא למסננת ונגיש… פשוט מעדן

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור