סירות חצילים במילוי בשר
שתפו את המתכון

סירות חצילים במילוי בשר

סירות חצילים במילוי בשר-מתכון מהיר שישדרג לכם את הארוחה המשפחתית. מנה מלאה בטעמים ומרקמים שכולם אוהבים

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
10 מנות
10 דקות
30 דקות

חומרים

3-4 חצילים
500 גרם בשר טחון טרי(צלעות)
בצל לבן קצוץ דק
רבע כוס צנוברים
2 עגבניות חתוכות לרבעים
6 שיני שום
תיבול לבשר: 4 כפות שמן,כף פפריקה אדומה, כפית כמון, כפית קינמון, כפית ראס אל חנות, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור.
רוטב לחצילים: מערבבים יחד בקערה
כוס מים רותחים ,חצי כוס מחית עגבניות,
2 כפות שמן זית, כף פפריקה מתוקה, כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית סוכר.

אופן ההכנה

מתחילים בהכנת החצילים
מקלפים את החצילים בצורת זברה(פסים)
חוצים את החצילים לאורך וחורצים פסים לאורך ולרוחב החציל. מברישים בשמן , מסדרים בתבנית אפייה מרופדת ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש 220 מעלות תוכנית טורבו עד השחמה.
במקביל מכינים את הבשר:
מחממים מחבת רחבה עם שמן
מוסיפים את הבצל והצנוברים ומטגנים עד השחמה
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים יחד ותוך כדי מפוררים את הבשר עם כף עץ.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים יחד 4 דקות עד שבשר מוכן ובמרקם פירורי
הכנת המנה:
בתבנית מסדרים את החצילים, מרסקים מעט את תכולת החציל וממלאים בבשר.
מפזרים רבעי עגבניות ושום ומעל הכול את הרוטב. מכסים בנייר כסף ואופים 20 דקות בתנור
בתוכנית טורבו 220 מעלות.
מסירים את הכיסוי, אופים עוד 15 דקות ובתיאבון!
*ממליצה להגיש לצד טחינה.
*אם אוהבים חריף תוסיפו בנדיבות.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור