חופן עלי סלרי חופן פטרוזיליה חופן נענע 3 בצל ירוק בצל סגול חצי כוס שקדים קלויים -קצוצים דק חצי כוס חמוציות כוס גרגירי רימון כוס בורגול-להשרות שעתיים במים ולסנן היטב רוטב: להכין מראש בצנצנת ולערבב היטב. 1/3 כוס שמן זית מיץ סחוט מלימון 1 כפית מלח וכפית פלפל שחור כף רכז רימונים 2 כפות דבש
קוצצים דק את העלים, הבצל הירוק והבצל הסגול בקערה: מניחים את כל מצרכי הסלט יחד עם הרוטב מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה. בתיאבון😋
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור