סלט הסלק המרוקאי שכולנו מכירים, מתובל היטב ועם שדרוג שיתאים לנו לתקופת החגים
כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
10 מנות
15 דקות
שעה
חומרים
5-6 סלקים
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
2שיני שום כתוש(לא חובה)
בצל סגול קצוץ דק
חופן אגוזי לוז קלויים
רוטב לסלט:
4 כפות שמן זית, כפית מלח, כפית פלפל שחור גרוס, 3 כפות חומץ תפוחים, חצי כף סוכר, מיץ מלימון אחד.
אופן ההכנה
מבשלים את הסלקים במים כשעה עד לריכוך. מקלפים ומצננים. חותכים את הסלקים לקוביות ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר מצרכי הסלט יחד עם הרוטב, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה. בתיאבון😋