נתח סלמון חתוך לקוביות
1 כוס חומוס יבש
2 פלפלים גמבה אדומה/שושקה חתוכים לרצועות
3 פלפל צ׳ילי חריף טרי
2 פרוסות לימון כבוש
2 עגבניות קלופות ומגורדות דק
10 שיני שום
חבילת כוסברה קצוצה דק
תיבול: מערבבים בקערית יחד
1/4 כוס שמן
1 כף שטוחה מלח
1 כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
משרים את החומוס היבש לילה עם כפית סודה לשתיה. מסננים ושוטפים היטב, מבשלים במים רותחים עד לריכוך ומעבירים למסננת.
מחממים שמן בסיר סוטאז׳,מוסיפים את השום והפלפלים ומטגנים דקה.
מוסיפים את החומוס, העגבניות, הלימון הכבוש, התבלינים ומחצית מהכוסברה הקצוצה
מערבבים ומטגנים יחד 5 דקות. מוסיפים מים עד גובה מחצית סיר.
מכסים ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים את נתח הסלמון מכסים במכסה ומבשלים 10 דקות ומעבירים לתנור שחומם מראש 180 טורבו ל-10 דקות נוספות להשחמה
מפזרים את הכוסברה שנותרה ומגישים.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור