עוגיות יו יו
שתפו את המתכון

עוגיות יו יו

העוגייה המרוקאית הכי מושלמת שמתאימה לכל החגים .. הפעם הכנתי לחנוכה

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
10 מנות
30 דקות
20 דקות

חומרים

500 גרם קמח
1 ביצה שלמה L
3 חלמונים
1/2 שקית אבקת אפיה (5 גרם)
גרידת לימון
גרידת תפוז
2 סוכר וניל
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1/3 כוס שמן (60 גרם)
1/3 כוס מיץ תפוזים (80 גרם)

לסירופ סוכר:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון טרי

לציפוי:
קוקוס לבן

לטיגון:
שמן

אופן ההכנה

הכנת הבצק:
לשים את כל הרטובים בקערת המיקסר ומעל לשים את היבשים. לערבב עד קבלת בצק, לא לערבב יותר מידיי.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל 15 דקות.

הכנת סירופ הסוכר:
לשים בסיר קטן סוכר, מים ולימון ולבשל עד שהסירופ מעט מסמיך. לערבב מידיי פעם למניעת הדבקות בתחתית.

לאחר הקירור לחלק את הבצק לחתיכות קטנות (יוצאים כ 30 עוגיות), ליצור מכל חתיכת בצק נחש ולסגור לעיגול.
ככה לעשות עם כולם.

לטגן את עיגולי הבצק בשמן עמוק בחום 170 מעלות. לטגן משני הצדדים.
לאחר שהכול מטוגן להעביר לטבילה בסירופ הסוכר, לטבול חצי דקה מכל כיוון ומיד להעביר לקערה עם קוקוס, לעטוף את העוגייה מכל הכיוונים.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור