הכנת הבצק:
לשים את כל הרטובים בקערת המיקסר ומעל לשים את היבשים. לערבב עד קבלת בצק, לא לערבב יותר מידיי.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר ל 15 דקות.
הכנת סירופ הסוכר:
לשים בסיר קטן סוכר, מים ולימון ולבשל עד שהסירופ מעט מסמיך. לערבב מידיי פעם למניעת הדבקות בתחתית.
לאחר הקירור לחלק את הבצק לחתיכות קטנות (יוצאים כ 30 עוגיות), ליצור מכל חתיכת בצק נחש ולסגור לעיגול.
ככה לעשות עם כולם.
לטגן את עיגולי הבצק בשמן עמוק בחום 170 מעלות. לטגן משני הצדדים.
לאחר שהכול מטוגן להעביר לטבילה בסירופ הסוכר, לטבול חצי דקה מכל כיוון ומיד להעביר לקערה עם קוקוס, לעטוף את העוגייה מכל הכיוונים.