ארוחה שלמה בסיר אחד! מתכון שהוא מושלם לארוחת שבת, מבשלים ומניחים במרכז השולחן וכולם נהנים(;
כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
10 דקות
שעה וחצי
חומרים
קילו פרגיות עם עצם לתנור
2 כוסות אורז
2 חבילות פטריות
חופן תימין טרי
8 שיני שום
כוס ערמונים מוכנים לאכילה
תיבול: 4 כפות שמן זית , כף מלח, כפית פלפל שחור גרוס,כפית ראס אל חנות,2 כפות סילאן .
אופן ההכנה
מחממים סוטאז׳ עם שמן זית
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עד השחמה, מוציאים את הפרגיות למגש ומוסיפים את הפטריות. מטגנים יחד 5 דקות עד השחמה. מוסיפים את התבלינים, השום ועלי תימין. מערבבים ומטגנים יחד 3 דקות.
מוסיפים את הפרגיות האורז והערמונים
מוסיפים 3 כוסות מים חמים.
מכסים, ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה.
מכסים בנייר אפייה ומעל נייר כסף ומעבירים
לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו לחצי שעה. מסירים את הכיסוי לקראת הסוף להשחמת החלק העליון. מפזרים עלי תימין ומגישים.