פילה דניס בחמאת עגבניות
שתפו את המתכון

פילה דניס בחמאת עגבניות

יואוווו איזה מתכון לעוף עליו מתכון של מסעדה אצלכם בשולחן החג הטעמים פה פשוט עשירים ונפלאים.

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
4 מנות
10 דקות
10 דקות

חומרים

  • פילה דניס עם עור
  • 2 כוסות עגבניות שרי בצבעים
  • 5 אספרגוס חתוכים לרבעים
  • כוס עלי תרד טריים
  • 8 שום קונפי
  • עלי מרווה טריים
  • 100 גרם חמאה

תיבול:

  • 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת עם שמן זית ומחצית מכמות החמאה.
  2. מוסיפים עלי מרווה ואת פילה הדג כשהצד של העור כלפי מטה.
  3. מפעילים תוך כדי צריבה כדי שהדג לא יתקווץ.
  4. צורבים 2 דקות מכל צד ומוציאים למגש.
  5. מוסיפים למחבת את העגבניות, מטגנים 3 דקות.
  6. מוסיפים את האספרגוס, השום קונפי, מלח ופלפל ומיץ מחצי לימון , מערבבים ומבשלים יחד 2 דקות.
  7. מוסיפים את מחצית השנייה של החמאה ואת עלי התרד, מבשלים דקה ומעבירים לצלחת הגשה יחד עם פילה הדג. בתיאבון

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור