פסטליטוס בטטה ותפוחי אדמה
שתפו את המתכון

פסטליטוס בטטה ותפוחי אדמה

בחנוכה אני אוהבת את המתכונים הפשוטים והקלאסיים. המתכון הזה הוא המתכון הנצחי שלי לפסטליטוס משודרג עם בטטה וקיבלנו לביבות בטטה ותפוחי אדמה מושלמות!

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
15 דקות
20 דקות

חומרים

4 תפוחי אדמה
1 בטטה גדולה
חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק
2 בצלים ירוקים קצוצים
תיבול: 2 כםות קמח, 2 ביצים, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, כפית שום גבישי.

אופן ההכנה

מרככים את תפוחי האדמה והבטטה במיקרוגל
מעבירים לקערה ומרסקים עד מרקם פירה
מוסיפים את הירק, התבלינים, הביצים והקמח ומערבבים היטב למרקם אחיד.
יוצרים לביבות בעזרת הידיים ומעבירים לטיגון בשמן עד השחמה טובה משני הצדדים.
מעבירים למסננת לצינון קל.
מסדרים בצלחת הגשה יחד עם שמנת ובתיאבון.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור