מתכון פתיתים ופרגיות בסיר אחד שיסדר לכם את השבוע עם הילדים.
נכון שאנחנו אוהבים מתכונים קלים ומהירים כדי לסגור פינה לארוחת צוהריים?זה בדיוק המתכון!
כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
5 דקות
30 דקות
חומרים
כוס ורבע פתיתים
300 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
בצל לבן קצוץ דק
2 כוסות מים רותחים.
תיבול: 4 כפות שמן זית, כפית פפריקה אדומה, כף מלח, חצי כפית כמון, כפית כורכום, כפית פלפל שחור, כפית שום גבישי.
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן זית
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה טובה
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים יחד עד שהפרגיות משנות צבען. מוסיפים את התבלינים והפתיתים ומטגנים יחד 5 דקות לפתיחת הטעמים.
מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במכסה סגור כ-20 דקות עד לספיגת הנוזלים. מערבבים ומשאירים סגור לעוד 10 דקות
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם סלט ירקות קצוץ . בתיאבון😋