כמות מנות | זמן הכנה | זמן בישול |
---|---|---|
8 מנות | 30 | שעה |
חצי קילו בשר בקר טחון
חופן פטרוזיליה וכוסברה
בצל גדול
3 שיני שום
3 כפות פירורי לחם
תפוח אדמה מגורד דק וסחוט מנוזלים
תיבול לקציצות:
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור,כפית פפריקה אדומה,חצי כפית כורכום, כפית ראס אל חנות,
2 כפות שמן זית.
מצרכים לתבשיל הפטריות:
2 בצלים לבנים חתוכים לרצועות
2 חבילות פטריות מיקס שמפניון ופורטבלה
חופן תימין טרי
8 שיני שום טרי
במעבד מזון קוצצים דק את הפטרוזיליה והכוסברה יחד עם הבצל והשום, מעבירים לקערה ומערבבים הבשר הטחון ושאר מצרכי הקציצות.
מגלגלים כדורים ומניחים לצינון במקרר.
מחממים סיר סוטאז עם שמן זית
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד השחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כמה דקות עד להשחמה ואידוי הנוזלים מהפטריות. מוסיפים את התבלינים ושיני השום ומטגנים יחד דקה לפתיחת הטעמים. מוסיפים מים עד לגובה מחצית הסיר מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות ותימין טרי. מבשלים 50 דקות במכסה סגור.
ומעבירים ללא מכסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו ל-10 להשחמת החלק העליון. מפזרים עלי תימין ומגישים. בתיאבון 😋
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור