דגים מרוקאים
שתפו את המתכון

דגים מרוקאים

את הדגים המרוקאים שלי יצא לכם להכין?? אם עדיין לא אתם חייבים לשמור מתכון ולהכין! אין שולחן שישי בלי דג מרוקאי עסיסי וטעים לצד חלה מתוקה.

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
6 מנות
15 דקות
30 דקות

חומרים

6 פילה אמנון (מושט) טרי
חבילה של כוסברה שטופה וקצוצה ללא הגבעולים.
12-15 שיני שום
פלפל גמבה אדומה חתוך לרצועות
3-4 צ׳ילי חריף טרי/פלפל חריף טרי
4 פלפל יבש חריף
3-4 פרוסות לימון כבוש
תיבול: כפית כורכום, כפית מלח, כף פפריקה מתוקה, בנוסף כף פפריקה מעורבבת עם רבע כוס שמן.

אופן ההכנה

נחמם סיר רחב עם שמן
נוסיף את מחצית מהפלפלים והשום ונטגן יחד 2 דקות .נוסיף את התבלינים, נערבב ונטגן יחד דקה לפתיחת הטעמים. נוסיף מחצית מהכוסברה ומים עד גובה חצי סיר, נכסה ונבשל כ- 10 דקות על להבה גבוהה לרתיחה טובה.
נוסיף את הדגים ומעל הפלפלים, שיני השום והכוסברה שנותרו, נפזר את פרוסות הלימון הכבוש ומעל הכול את הפפריקה המעורבבת עם השמן. נכסה במכסה ונבשל על להבה בינונית
25 דקות עד קבלת רוטב מעט סמיך.
נגיש עם חלה של בית. בתיאבון😋

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור