מרק עדשים וחצילים
שתפו את המתכון

מרק עדשים וחצילים

מרק חורפי מנחם עם שילוב מדוייק של קטניות וירקות והפתעה של תחשבו בכלל -חצילים! תנסו ותגידו לי אם זה לא מדהים!?

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
10 מנות
20 דקות
שעה ורבע

חומרים

בצל גדול קצוץ דק

2 גזרים קלופים וקצוצים לקוביות

חציל קלוף וחתוך לקוביות

2 עגבניות קצוצות דק

3 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים

חופן פטרוזיליה -קצוצה דק

כוס עדשים ירוקות

חצי כוס עדשים שחורות

תיבול: 4 כפות שמן זית,כף רסק עגבניות,חצי כף כמון,כפית כורכום,כפית וחצי פפריקה אדומה,כפית שום גבישי, כף מלח,כפית פלפל שחור.

אופן ההכנה

שוטפים היטב את העדשים ומעבירים למסננת

מחממים סיר עמוק עם 4 כפות שמן זית

מוסיפים את הבצל ומטגנים את עד השחמה.

מוסיפים את הגזר, הסלרי והחצילים, ומטגנים יחד  5 דקות.

מוסיפים את העגבניות, העדשים, הרסק והתבלינים וממלאים מים עד לגובה 3/4 סיר.

מבשלים עד רתיחה, מנמיכים ומבשלים כ-שעה

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה לקראת הסוף ומגישים.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור