כוס פסטה אורזו(פתיתים)
309 גרם פילה/חזה עוף חתוך לקוביות
15-20 עגבניות שרי שטופות היטב
200 גרם זיתים
4 שיני שום קצוצות דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
תיבול לחזה עוף:2 כפות שמן זית ,כפית פפריקה אדומה, חצי כפית פלפל שחור, כפית מלח, כפית אורגנו יבש, כף סילאן.
תיבול לפסטה: 5 כפות שמן זית, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית אורגנו יבש.
מבשלים את הפסטה אורזו 4 דקות במים רותחים עם כפית מלח( כמו פסטה רגילה) מעבירים למסננת, מזלפים מעט שמן זית ומערבבים.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית,
מוסיפים את קוביות פילה העוף, צורבים עד השחמה טובה משני הצדדים.
מוסיפים את השום, עגבניות השרי והזיתים ומטגנים יחד 3-4 דקות תוך עירבוב. מוסיפים את התיבול, מערבבים ומוסיפים את פתיתי הפסטה.
מערבבים ומבשלים יחד 3 דקות . מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים. בתיאבון (:
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור