קוביות אונטריב וירקות שורש
שתפו את המתכון

קוביות אונטריב וירקות שורש

תבשיל בשר עם ירקות שורש שמתקתקים ב-10 דקות עבודה ונותנים לתנור לעבוד 4 שעות . כמו שאני אוהבת להגיד "שגר ושכח". סיר טעים מלא בניחוחות שיגנוב את ההצגה בארוחה המשפחתית

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
10 דקות
4 שעות

חומרים

2 ק״ג קוביות אונטריב טרי
3 גזרים חתוכים לרבעים
שורש סלרי חתוך לרבעים
6-7 ארטישוק ירושלמי לחתוך לרבעים
חבילת פטריות שמפניון
2 בצלים חתוכים לרבעים
ראש שום חצוי ל-2
2 חבילות ערמונים
כוס מיני תאנים
תיבול: כף מלח, כפית פלפל שחור גרוס, כפית ראס אל חנות , 4 עלי דפנה
מערבבים בקערית רבע כוס סילאן, רבע כוס שמן זית, 2 כפות רכז רימונים או חצי לימון סחוט,
2 כוסות מים רותחים.
חופן תימין/רוזמרין טרי

אופן ההכנה

בסיר רחב (יציקת ברזל)
מניחים את כל מצרכי התבשיל-הירקות ,הבשר, והתבלינים. מכסים בנייר אפייה ומעל מכסה הסיר
מעבירים לתנור שחומם מראש טורבו 200 מעלות למשך 40 דקות. מנמיכים ל-130 מעלות ואופים עוד 2.5-3 שעות עד ריכוך הבשר והירקות .
מעבירים לצלחת הגשה ובתיאבון.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור