קציצות פרסה
שתפו את המתכון

קציצות פרסה

קציצות פרסה אלה קציצות כל כך טעימות שיתחסלו הרבה לפני שיגיעו לשולחן האוכל. שילוב של ירקות שורש שהופכים לקציצה נימוחה וטעימה.. חובה להכין!

כמות מנות
זמן הכנה
זמן בישול
8 מנות
15 דקות
30 דקות

חומרים

3 כרישה

3 תפוחי אדמה לטיגון

2 בצלים

4 גבעולי בצל ירוק

חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק

תיבול: כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, כפית שום גבישי, כוס פירורי לחם, 2 ביצים.

אופן ההכנה

מבשלים את הכרישה, תפוחי האדמה והבצל עד ריכוך. מסננים היטב וסוחטים מהמים.

מעבירים לקערה ומרסקים עם מועך תפוחי אדמה

מוסיפים את התבלינים, פירורי הלחם, הביצים, בצל הירוק והירק הקצוץ. מערבבים היטב

מכינים קציצות ומניחים במגש.

מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים עד הזהבה טובה משני הצדדים ומעבירים למסננת

מגישים עם מטבל שמנת ולימון בצד. בתיאבון

מטבל שמנת: מערבבים בקערית ממרח שמנת, מעט שמיר קצוץ, 2 שיני שום כתושות.

לסרטון ההכנה באינסטגרם

חיפוש
קטגוריה
קטגוריה
הצג עוד

רוצים להיות הראשונים שמקבלים אתהמתכונים שלי?

חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.

אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!

*מהווה הסכמה לדיוור