3 כרישה
3 תפוחי אדמה לטיגון
2 בצלים
4 גבעולי בצל ירוק
חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק
תיבול: כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, כפית שום גבישי, כוס פירורי לחם, 2 ביצים.
מבשלים את הכרישה, תפוחי האדמה והבצל עד ריכוך. מסננים היטב וסוחטים מהמים.
מעבירים לקערה ומרסקים עם מועך תפוחי אדמה
מוסיפים את התבלינים, פירורי הלחם, הביצים, בצל הירוק והירק הקצוץ. מערבבים היטב
מכינים קציצות ומניחים במגש.
מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים עד הזהבה טובה משני הצדדים ומעבירים למסננת
מגישים עם מטבל שמנת ולימון בצד. בתיאבון
מטבל שמנת: מערבבים בקערית ממרח שמנת, מעט שמיר קצוץ, 2 שיני שום כתושות.
חברים שלי הם הראשונים לקבל את המתכונים שלי.
אז למה אתם מחכים? בואו נהיה חברים!
*מהווה הסכמה לדיוור